След като и Starbucks, и MacDonalds взеха решението да спрат

...
След като и Starbucks, и MacDonalds взеха решението да спрат
Коментари Харесай

С какво да заменим пластмасовите сламки

След като и Starbucks, и MacDonalds взеха решението да спрат да оферират пластмасови сламки или да ги заменят с хартиени, май е време да се замислим с какво да допринесем и ние . И то освен като консуматори на тези вериги, само че и всеки ден, у дома и на всички места.

В интернет, а и във от ден на ден магазини, ще намерим доста други възможности на пластмасовите сламки, с които да станем и ние част от акцията #stopsucking .

Хартия

Хартиените сламки също са за еднократна приложимост, само че се разграждат доста по-бързо - сред 30 и 60 дни . В Amazon да вземем за пример имаме огромен избор от цветове и бройки, а и цената не е по никакъв начин висока. Със сигурност ще изненадаме прелестно гостите си, а заведенията за хранене и питейните заведения също е време да вземат образец.

Публикация, споделена от Jen PuppyCat Crafts (@puppycatcrafts) на Юли 12, 2018 в 11:44 PDT

Стъкло

Стъклена чаша, стъклена сламка - какво по-логично от това. Прави или с чупка. транспарантни или цветни. Избираме, поръчваме и получаваме в комплект със специфична четчица, с която да ги почистваме след всяка приложимост. Единствен минус - въпреки всичко са от стъкло, можем да ги счупим.

Публикация, споделена от AraPilak (@arapilak) на Юли 12, 2018 в 7:32 PDT

Метал

Тук към този момент нагазваме все по-надълбоко в ексцентричните решения. Amazon още веднъж ни предлага голям избор от марки и цветове, с цел да си изберем най-готините и с кеф да си пием коктейла. Ние май се влюбихме в тези, шарените.

Публикация, споделена от Zero Haus (@zerohausmx) на Юли 10, 2018 в 11:17 PDT

Силикон

Какво ли няма от силикон, та за едни сламки ли ще се учудваме. Изглеждат като от комплект за Барби и несъмнено сграбчват вниманието с ярките си цветове. А след това, знаем към този момент - мием, прибираме и до идващия коктейл .

Публикация, споделена от Caroline Elizabeth (@cewinstel) на Юли 4, 2018 в 6:02 PDT

 Малките стъпки във войната с пластмасата
Малките стъпки във войната с пластмасата

Starbucks, McDonald`s и още

Бамбук

Също са за многократна приложимост. Да, кафяви са и може да ни се костват малко скучни, само че най-малко са 100% естествени. Май единствено коалите не харесват тази концепция.

Публикация, споделена от Ever Eco (@ever.eco) на Апр 30, 2018 в 6:18 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР