След като хвърлянето на домати и яйца вече се превърна

...
След като хвърлянето на домати и яйца вече се превърна
Коментари Харесай

Отровното трио призовава на протест пред парламента: Хвърлете домати и отминете

След като хвърлянето на домати и яйца към този момент се трансформира в обичаен детайл от митингите пред Министерския съвет с искане за оставките на премиера Бойко Борисов, държавното управление му и основния прокурор Иван Гешев, в този момент Отровното трио насочи апел това да се случи и пред Народното събрание - от Отровното трио.
За на следващия ден, 13 август, е планувано изключително съвещание на Народното събрание по искане на Българска социалистическа партия, а главният дневен ред включва още веднъж искане на Българска социалистическа партия - за актуализация на държавния бюджет. Заседанието стартира в 9:00 часа сутринта.
Затова, Отровното трио приканва на митинг пред Народното събрание и то с начален час 6:30 часа сутринта - със известие във Фейсбук. " На път за работа през Народно заседание минете, хвърлете домати и отминете. P.S. Не по служителите на реда. Вечерта от 19:00 още веднъж се събираме пред Министерски съвет ".
" Хвърлете домати или каквото решите друго. Може да им купите и китка. Пригответе им омлет по депутатски ", съобщи юрист Николай Хаджигенов в живо включване във Фейсбук. И предизвести, че " ще би трябвало да втвърдим тона " що се отнася до използването на алкохол.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР