След като Григор Димитров не успя да защити точките си

...
След като Григор Димитров не успя да защити точките си
Коментари Харесай

Тенис НА ЖИВО: Григор Димитров - Фернандо Вердаско

След като Григор Димитров не съумя да отбрани точките си от Мастърс шампионата в Монте Карло, в този момент на дневен ред за българския тенисист е присъединяване в Барселона, където се пуска в шампионат от сериите " ATP 500 ". Още в първата му среща от конкуренцията обаче ще се наложи да срещне съществено предизвикателство в лицето на Фернандо Вердаско.
Българският представител се завърна след травма в рамото, която обаче още го тормози и това беше видно по време на присъединяване му в Монако. В Барселона обаче той ще даде всичко от себе си, откакто към този момент се срина до №43 в света и няма право на неточности, в случай че желае да се завърне в елита на мъжкия тенис.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
Срещу Фернандо Вердаско той е изиграл 8 дуела, като успехите са поделени - по 4. На клей кортове - каквито са тези в Барселона, испанецът води с 2:1 победи, а при последната им среща на " алено " на " Ролан Гарос " преди година ветеранът беше праволинеен и завоюва в 3 сета. Най-скорошният им конфликт беше през предишния август в Торонто, когато Димитров завоюва с 2:1, само че на доста по-бърз корт от този в Барселона.

Гришо има да пази четвъртфинал от миналогодишното си присъединяване в шампионата. Тогава той отпадна от Пабло Кареньо Буста.
Хасковлията започва присъединяване си от 1/16-финалите в Барселона, като срещата му е с начален час 17:05 българско време. Може да следите Григор Димитров - Фернандо Вердаско НА ЖИВО в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР