След като голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо подписа

...
След като голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо подписа
Коментари Харесай

Жените на Роналдо: Футболистът имал забежка и с наша Николета

След като огромната звезда на международния футбол Кристиано Роналдо подписа с Ювентус, италианските медии напряко полудяха по него. Сайтът МСН направи опит да събере в лист всички дами, които са минали на тичешком или за по-дълго време през леглото му. В публикацията "Всичките дами на Кристиано Роналдо " попадат 26 обилни хубавици от девет страни, измежду които и родната плеймейтка Николета Лозанова.

Ако се има вяра на уеб страницата, нападателят е "отбелязал " при нашата хубавица през 2016 година, само че срещата не била публично доказана от Кристиано и евентуално заради тази причина към този момент се води като "мълва ".

Бърз взор върху имената на нежните завоевания на Роналдо от началото на звездната му кариера през 2005 година до през днешния ден демонстрира, че с изключение на с Валери Божинов и Ники Михайлов, той е "баджанак " и със самия Силвио Берлускони. Просто тъй като през 2009 година футболистът се радва за малко на обилните форми на неаполитанката Рафаела Фико, която долу-горе по същото време е била примадона на международно известните купони "бунга бунга " на четирикратния някогашен министър председател на Италия, написа Dnes.bg. Но игривата Рафаела е "побаджаначила " Роналдо и с цветнокожия му италиански сътрудник Марио Балотели, на който тя роди дори дъщеричка.

Иначе, в случай че изиска, НиЛо може единствено да се гордее, че е "кацала " там, където са обитавали и любимки на милиони мъже по света като Ким Кардашян, Парис Хилтън, Ирина Шейк, Натали Ринкън и т.н, написа "Монитор ".

Оказва се обаче, че с изключение на същински "Дон Жуан ", Кристиано Роналдо може да бъде и много правилен креватен сътрудник, тъй като през траялата цели пет години негова връзка – от 2010 до 2015 година – с съветския топ-модел Ирина Шейк, той съвсем не е изневерявал.

През интервала царете на жълтата хроника в Испания и Португалия са "засекли " единствено 3 негови "забежки " напълно за малко отново по рускиня, по испанка и по португалка.

Роналдо обаче се развихря неудържимо след раздялата си с Ирина, като вкарва за година в леглото си най-малко десетина знайни и знойни дами, измежду които е "класирана " и нашенката. Спира се през 2017 година, когато стартира връзката му с към момента живеещата с него испанка Джорджина Родригес, която наскоро го подари с щерка.

Що се отнася до нежните желания на царя на топката, то сякаш той обича най-вече италианките, следвани от испанките и рускините.

Последната клевета на Апенините пък е, че преди седмица в дискотека на Ибиса Роналдо бил забил обилната аржентинка Белен Родригес. Тя е доста известна тв гърла сред Алпите и Сицилия, като от години мокри сънищата на безчет италианци. Та Белен може отново да го "сроди " със Силвио Берлускони, както и с известния на Апенините балетист и тв водещ Стефано Ди Мартино, с водача от конкуренциите с мотоциклети Андреа Йаноне, с папарак №1 на Италия Фабрицио Корона и още куп локални ВИП-ове.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР