След като един от най-младите БСП-лидери – Крум Зарков, вчера

...
След като един от най-младите БСП-лидери – Крум Зарков, вчера
Коментари Харесай

Крум Зарков: Не съм оптимист за вота, ще продължим битката

След като един от най-младите БСП-лидери – Крум Зарков, през вчерашния ден изложи в Народното събрание претекстовете за вота в изявление , което обобщи с фразата: „ Диагнозата е корупция!”, кореспондент на Дир.бг попита депутата, какво допуска, че ще се случи в парламентарната зала в четвъртък.

Ще се сбъдне ли на процедура разумната развръзка, която той изрази с думите „ едно държавно управление, което не може да се оправи с корупцията, губи правото си да управлява”?

„ След вчерашния спор не съм оптимист, че това ще се случи. Аз нямам какво да прибавя повече към това, което споделих, и което в действителност приказвам съвсем непрестанно от месец август предходната година насам.

Но няма да се откажа, няма да престана да го върша. Това, което споделяме, е ясно за всички жители в тази страна. И аз запитвам, във връзка на така наречен „ дебати”: Трябва ли да потвърждаваме, че морето е синьо, а водата е мокра?!

Факти има, и изложените от мен през вчерашния ден са единствено част от това, което може да се каже за корупционните практики у нас. Факт е, и хората го знаят, че корупцията у нас към този момент е диагноза – обществото ни боледува!

Ние ще продължим, както до момента – когато стигне информация до нас, ще я оповестяваме, ще обсъждаме обществено и предложенията в тази посока. И отново споделям, няма да се уморим да приказваме по тематиката, каквото и да се случи в четвъртък!”
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР