”След като е подаден сигнала, веднага са насочени автомобили на

...
”След като е подаден сигнала, веднага са насочени автомобили на
Коментари Харесай

СДВР: Разследваме всички версии, Христов е имал разностранни бизнес интереси

”След като е подаден сигнала, незабавно са ориентирани коли на полицията към мястото на стрелбата, объркали са адреса. Лицето не е било на място, когато са пристигнали. Транспортирано е от негови близки във ВМА. В 10:49 макар напъните на лекарите лицето е починало”.

Това разяснява пред медии а от мястото на закононарушението началникът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов.

”Започнали са следствени дейности. Проверяват се всички версии, като главните са свързани с бизнеса му, защото той има разностранни ползи в строителството, в хранително-вкусовата индустрия. Той е с добра известност измежду обществеността, не се изключват и версии с персоналния му живот, добави още Иванов.

Към сегашния миг не известно на полицията да е имал ползи в търговия с високорискови акцизни артикули.След осъществена аутопсия ще стане ясно с какъв брой патрона е бил погубен той, стана още ясно от брифинга на Столична дирекция на вътрешните работи.

Дали знаят накъде е избягал килърът съгласно очевидци на показнияя разстрел, полицията отхвърли да даде информация на медиите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР