След като две години остана извън парламента, Цвета Караянчева отново

...
След като две години остана извън парламента, Цвета Караянчева отново
Коментари Харесай

Караянчева: В политиката се нароиха хора, които управляват държавата като частна фирма

След като две години остана отвън Народното събрание, Цвета Караянчева още веднъж излиза в изборната конкуренция. В изявление за БТВ тя сподели, че не се плаши.

„ Отстрани политиката не наподобява добре. В политиката се нароиха нови политици, хора без никакъв опит, които се пробват да ръководят страната като частна компания ”, разяснява Караянчева.

Караянчева е уверена, че не се водят към момента договаряния за сформиране на държавно управление.

„ Правителство ще има. То ще е такова, каквото имаше преди време с „ Патриотичния фронт ”. Там вървяха дълги диалози, всяка политика, която беше конкретизирана – излизахме и пред медиите разказвахме какво ще вършим. Има опция, представяйки стратегия, да получим поддръжка ”, сподели Караянчева.

Тя удостовери, че в случай че са първи, ГЕРБ може да предложат Борисов за министър председател. „ Той е водач на нашата партия, три мандата е бил министър председател, има извънреден опит. В момента страната би трябвало да има водач ”, сподели Караянчева.

Основният приоритет за Народното събрание, след сформиране на държавното управление, ще е държавният бюджет, сподели претендентът за народен представител.
ТЕМА преди 50 минути 2397 преди 7 часа 2350 преди 10 часа 1246
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР