След като доста се беше позакръглила, певицата явно е взела

...
След като доста се беше позакръглила, певицата явно е взела
Коментари Харесай

Запари й под краката! Райна се уплаши да не остане без мъж и...

След като много се беше позакръглила, певицата очевидно е взела нещата в свои ръце. По всичко проличава, че яденето в последно време не ѝ доближава и това има упования резултат. Пухкавите форми, които разхождаше до неотдавна, към този момент липсват. На тяхно място от ден на ден се открива остарялата Райна, за която идеалната фигура беше всекидневие, написа kliuki.net.

 остоянните пътувания по света и у нас може би също са изиграли своята роля. Фолкаджийката безусловно не се стопира на едно място, а дали посещава и постоянно залата, е обособен въпрос. С идването на зимата множеството хора нормално напълняват. В случая обаче певицата наподобява се е стегнала и е решила да възвърне позабравената си популярност.
          View this post on Instagram                      

През летните месеци тя стремително трупаше килца и на процедура в никакъв случай не я бяхме виждали толкоз пухкава. Разбира се, годинките си минават и метаболизмът се забавя. Райна евентуално също не прави изключение. Е, откакто изгорят и фойерверките от новата обич, е време нещата да влязат в остарелия коловоз. Така новата ѝ визия няма нищо общо със “закръглените ” фотоси от лятото. Предвид и светлите цветове, на които натъртва попфолк дивата, резултатите се виждат и с просто око.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР