След като Домът на дракона“ буквално счупи рекордите на HBO

...
След като Домът на дракона“ буквално счупи рекордите на HBO
Коментари Харесай

Организации заплашват със съд Къщата на дракона

След като " Домът на дракона “ безусловно счупи върховете на HBO почитателите тръпнат в очакване какво ще се случи нататък. Още с премиерата си сериалът съумя да направи жесток рейтинг, като беше гледан от съвсем 10 милиона фенове единствено в Северна Америка. Така той се трансформира в най-гледаната премиера в историята на HBO.

Първият епизод също по този начин беше най-гледан в платформата HBO Max в Латинска Америка и района ЕБИА - Европа, Близкия изток и Африка. В момента към този момент на екран излезе и осмият епизод от поредицата и феновете осъзнаха, че нещата извънредно загрубяват.

За нас главната и най-любопитна конспирация в сериала се върти към Ренира и чичо й Деймън. Според сигурни източници, с изключение на децата, които Ренира явно има от кралската защита, защото формалният й мъж е хомосексуален, в този момент предстоят още две отрочета не от какъв да е, а от самия чичо Деймън!

Кръвосмешението, което се демонстрира в сериала е особено за Домът Таргариен, само че не се е понравило на редица американски правозащитни организации, които се заканват да съдят сериала. Дали това ще се случи следва да разберем, като истината е, че досега развратът и убийствата са в обилие на екран. Сценаристите ни дават обещание даже още по-брутални секс подиуми в последните два епизода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР