След като днес сигнали за поставени взривни устройства бяха получени

...
След като днес сигнали за поставени взривни устройства бяха получени
Коментари Харесай

Вълната от заплахи обхвана и летищата във Варна и Бургас

След като през днешния ден сигнали за сложени взривни устройства бяха получени на летищата в София и Пловдив, в Българска национална телевизия, Novini.bg и други медии, стана ясно, че заплашителни електронни известия са получени и на аерогарите във Варна и Бургас.

Около 11 часа през днешния ден на редица електронни пощи на варненското летище е постъпил сигнал за опасност на сигурността. Съобщението е разпратено от чужд имейл адрес, изясни Адриана Троанска, от ПР отдела на аеропорта, представена от "Фокус ".

По думите ѝ, горе долу по това време, на летището в Бургас е получено идентично известие. В него се показва, че е сложено взривно вещество на терминала. Въпреки създалата се обстановка, не е имало изменение в графика на полетите на двете летища във Варна и Бургас в границите на днешния ден. Не са отменяни полети. Според Адриана Троанска, все още работата върви обикновено, няма суматоха измежду пасажери и чиновници. По нейна информация, от полицията имат подозрения, че става въпрос за подправен сигнал. Въпреки че не е зародил проблем, летището във Варна работи с нараснали ограничения за сигурност, увери Адриана Троанска.

От летището в Бургас са получили електронни известия със закани за сигурността. Това удостовери представителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева. Сигналът е получен в 12.32 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР