След като днес Михаил Касабов беше вписан като временен президент

...
След като днес Михаил Касабов беше вписан като временен президент
Коментари Харесай

Лечков поиска той да оглави БФС

След като през днешния ден Михаил Касабов беше вписан като краткотраен президент на Българския футболен съюз в Търговския указател, досегашният вицепрезидент Йордан Лечков отвърна този акт. За dsport.bg легендата разяснява, че е внесъл в Софийски градски съд, и то в период, тъжба срещу вписването на Касабов с готовност оповестяване в нелигитимност на решението.

„ За мен не е редно това регистриране. По правилник не би трябвало да се случат по този начин нещата. Внесъл съм жалбата си в период “, сподели Лечков, визирайки, че точно той е трябвало да поема длъжността на Борислав Михайлов в качеството си на първи вицепрезидент.

„ Не съм си подавал оставката и не съм правил писмен отвод от длъжността ми! По правилник трябваше аз да поема БФС. Всеки би трябвало да си понесе следствията за нередностите “, безапелационен бе Лечков.

Сливналията продължава да извършва длъжността си отговорник за националните тимове и сега е в лагера на първия ни отбор на Бояна за контролата с Парагвай в четвъртък и евроквалификацията с Чехия в неделя.

“По закон първият вицепрезидент заема поста на президента, в случай че той се откаже по някаква причина. Не съм подавал оставка, нито документално съм се отказал. Законите би трябвало да се съблюдават ”, сподели Йордан Лечков.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР