След като Джулиана Гани обяви, че чака бебе от приятеля

...
След като Джулиана Гани обяви, че чака бебе от приятеля
Коментари Харесай

Джулиана Гани бременна, бебето с името на бившия ѝ

След като Джулиана Гани разгласи, че чака бебе от приятеля си, стана ясно, че в случай че не сключат брак, детето ще бъде записано на името на някогашния мъж на Джулиана.

Според фамилния кодекс триста дни след развода бебето се води на някогашния брачен партньор, при изискване, че майката не е сключила нов брак, а от развода на Гани и Станимир (на снимката) няма подобен период.

Според член 61, алинея 1: "Съпругът на майката се счита за татко на детето, родено по време на брака или преди приключването на триста дни от неговото преустановяване ".

Според идната алинея 2, "ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, само че откакто майката е встъпила в нов брак, за татко на детето се счита брачният партньор на майката от новия брак ". Гани се разведе след дълъг развой едвам тази година, а към този момент е бременна в седмия месец, тъй че 300 дни, както изисква законът не са изтекли.

Единственият метод фитнесинструкторът, с кого Гани живее в този момент, да бъде записан като татко на детето е, двамата да сключа брак. Пред „ Телеграф “ Джулиана отхвърли коментар по тематиката и не разкрива какви са желанията им в тази посока, нито пък разкри какъв ще е полът на бебето. Потребители гадаят, че най-вероятно ще е момче, щом Джулиана е облечена в синьо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР