След като десетилетия наред Тамагочито вяхна из сума ти яйевидни

...
След като десетилетия наред Тамагочито вяхна из сума ти яйевидни
Коментари Харесай

Тамагочи се завръща в мобилните телефони



След като десетилетия наред Тамагочито вяхна из сума ти яйевидни пластмасови контейнери и само в Япония съумя да се поразкърши малко в мимолетна видео игра, в този момент то се завръща триумфално като приложение за мобилни телефони за наслада на всички носталгично влюбени в тези виртуални и не изключително трайни домашни любимци.

Миналата седмица Bandai Namco оповестиха стартирането на новата мобилна игра " My Tamagotchi Forever ", която ще се предлага във към този момент утвърдилия се модел " freemium " - т.е. в случай че и самото приложение да е гратис, то потребителите ще имат опцията да похарчат малко изкарани с труд или с гледане на рекламни известия пари против бонуси и съмнителни глезотийки.

Изглежда, че основателите на мобилното приложение не са изоставили концепцията за физиологичните потребности на любимците, тъй че до момента в който отглеждате своя питомец се пригответе да влачите и изхвърляте тонове симпатични анимирани екскременти в нарисуваната тоалетна. (Само да напомним - не е добра концепция до момента в който го вършиме да правите и други действия с любимеца си като да го гъделичкате, например).

Все още остава неразбираем въпросът дали тези пригодени за мобилни платформи (както за Android, по този начин и за iOS) любимци са също с толкоз кекави, колкото и истинските, които успяваха да се насочат към безконечните питомнически полета и при най-тривиален случай като пропускането да ги нахраните или да им почистите за ден-два. (Да, децата постоянно дават обещание да се грижат за любимеца, а след това...) Освен това е любопитно дали ще се поддържа опцията за смъртно наказване, при положение, че любимецът генерално и поредно оака всички килими или тя ще бъде налична единствено в случай че си я закупите в допълнение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР