След като дългият сезон приключи, мениджърът на Манчестър Сити Пеп

...
След като дългият сезон приключи, мениджърът на Манчестър Сити Пеп
Коментари Харесай

Танцьорът Гуардиола блесна при купона за требъла на Ман Сити

След като дългият сезон завърши, мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола най-накрая получи шанса да се отпусне и да се позабавлява.

Сити стана първият британски тим при мъжете, който печели требъл - Премиърлийг, ФА Къп и Купата на Лигата, а на купона за края на сезона испанецът впечатли с качествата си на дансинга.

Специалистът се причисли към певиците в осъществяването на "Just Like a Prayer " на Мадона. И до момента в който пеенето му не се чу толкоз добре от неналичието на микрофон, то в танците той бе в безспорен синхрон с дамите.

Преди това Гуардиола държа тирада, в която отличи приноса на хората в своя екип. "Без тях е невероятно, играчите не могат да го създадат сами и аз не мога самичък. Те са дясното ми рамо и мозък, и всичко. Винаги е значимо да го вършим дружно. "

"Познаваме добре предизвикването, не се нуждаем от повече речи. Те ме познават. Сега е времето за хубави вечери и хубаво равнище, да се насладим дружно на този необикновен сезон. След три седмици ще стартираме да гледаме напред. "

Pep Guardiola hitting all the right notes on AND off the pitch!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР