След като Чанинг Тейтъм намери отново любовта след раздялата със

След като Чанинг Тейтъм намери отново любовта след раздялата със ...

Джена Дюан най-сетне показа гаджето си. Стив се появи в профила й.


След като Чанинг Тейтъм намери отново любовта след раздялата със съпругата му Джена Дюан, и тя реши смело да продължи напред.

Актрисата най-сетне показа, че има връзка с актьора Стив Казии като публикува фотоси на страницата си в Instagram. 

Това Джена направи шест месеца след началото на романса ѝ с 43-годишния актьор. Двамата се събраха още в същия месец след като тя подаде молба за развод след 8 години брачен живот с Тейтъм. Бяха забелязани да се целуват пред мексикански ресторант, както и да се разхождат хванати за ръка.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
Speaking of peace....❤️

Публикация, споделена от Jenna Dewan (@jennadewan) на Юни 5, 2019 в 10:16 PDT

Междувременно Чанинг също си намери приятелка. Той ходи с попзвездата Джеси Джей. Новата му партньорка доста прилича на Дюан, като това породи доста коментари в социалните мрежи, като повечето от феновете му искаха той да се завърне при бившата си. Естествено, това не зависи от тях. Затова пък Джена подкрепи новата приятелка на бившия си като каза, че не е нужно да има негативизъм.

От брака си Чанинг и Джена имат дъщеря – Евърли, за която поделят родителските права. Момиченцето се роди през 2013 г.  Любовта на двамата актьори започна на снимачната площадка по време на филма „В ритъма на танца“ през 2006 г.

Джена показа новия си официално

Източник: tialoto.bg