След като британката Джейн Парк счупи джакпота в лотарията, тя

...
След като британката Джейн Парк счупи джакпота в лотарията, тя
Коментари Харесай

Родена с късмет! Тази девойка с пищен бюст спечели милион от лотарията и....продължава да отгатва резултати от спортни състезания

След като британката Джейн Парк счупи джакпота в лотарията, тя стартира да печели безусловно във всички залози, които прави. 22-годишната победителка в лотарията на EuroMillions смяташе, че облагата в живота може да бъде единствено един път, само че се оказа, че съществено бърка. Без да схваща от футбола, тя реши да заложи на два мача на Английската Висша Лига и на два - от Шотландското състезание, като заложи единствено 20 паунда. След изиграването на мачовете, тя разбра, че е спечелила 500 паунда. Тя с наслада реши да показа с потребителите в " Twitter ", които към този момент я преследват с горещите си молби да ги посъветва какъв залог да създадат.

Късметът на Джейн се усмихнал, обаче, освен в тези два случая. Според " Дейли Мейл " тази година тя е спечелила 752 паунда откакто заложила на боксов мач. След това пък съумяла да завоюва 210 паунда, залагайки на това, че нападателят на шотландския клуб " Хибърниън " Антъни Стоукс, ще вкара гол.



Преди месец девойката завоюва £ 1222 със
залог на мачове от 20 паунда.

Освен това, през цялата година е завоюва повече от 1000 паунда, залагайки на победи на " Лестър ", " Блекпул ", " Манчестър Юнайтед " и " Уолсол ".



Джейн Парк стана известна на 17-годишна възраст, когато завоюва милион паунда в
лотарията EuroMillions и стана най-младият победител. Част от облагите тя неотложно похарчи за интервенции за възстановяване на външния си тип. И неотдавна съобщи, че ще съди лотарията поради разрушаването на живота й. Джейн се отегчила от безкрайния консуматорски метод на живот и това не й носело благополучие.



" Мислех, че всичко ще се усъвършенства, само че стана 10 пъти по-лошо. Понякога ми се желае да нямам пари. Животът ми би бил доста по-лесен, в случай че не бях спечелила. Хората ме завиждат. Имам материални придобивки, само че животът ми е празен ", споделя Джейн.

Превод и редакция: БЛИЦ








СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР