След като Брадли Купър бе заснет на плажа в Малибу

...
След като Брадли Купър бе заснет на плажа в Малибу
Коментари Харесай

Какво свързва Брадли и Дженифър? - slava.bg

След като Брадли Купър бе сниман на плажа в Малибу с Дженифър Гарнър, се заприказва, че сред двамата може да има освен това от другарство. 45-годишният артист и 47-годишната му колежка се забавляваха в компанията на дребната дъщеричка на Брадли от връзката му с Ирина Шейк.

Гарнър неотдавна се раздели с приятеля си – предприемача Джон Милър. От своя страна актрисата не държи толкоз на персоналния си живот, защото се е отдала на първо място на грижата за децата от брака ѝ с Бен Афлек, който пък от своя страна се радва на любовта си с Ана де Армас.

Засега персоналният живот на Купър не е явен и не се знае дали той има човек до себе си. Според източник на Page Six, сред Брадли и Дженифър няма нищо сантиментално.

„ Дженифър и Брадли са просто другари и постоянно са били. Между тях не може да има нищо повече “, увери източникът пред изданието.

Всъщност двамата в действителност са другари от много години. Участват и в няколко кино плана дружно и нееднократно са били забелязвани да си приказват другарски на всемирски събития.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР