След като Брад Пит бе забелязан да излиза от къщата

...
След като Брад Пит бе забелязан да излиза от къщата
Коментари Харесай

Брад Пит отново в дома на Джоли - slava.bg

След като Брад Пит бе видян да излиза от къщата на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли се заприказва, че двамата са изгладили връзките между тях. Подобна информация очевидно е истина, защото 56-годишният артист все по-често е засичан в къщата на майката на децата му в Лос Анджелис.

Отново артистът бил забелязан да излиза от вкъщи ѝ със синя тениска, носил е ръкавици за мотор в бяло и сива каска, както и слънчеви очила.
Започват да се появяват и информации, съгласно които двамата могат да се съберат още веднъж в името на децата.

След развода им през 2016 година двамата започнаха тежка борба за родителските права. „ Те можеха да поддържат връзка обикновено само през юристи “ – споделя Mirror.

По време на карантината техният яд сякаш мина и съгласно източници, близки до звездите, двамата изцяло са се помирили. За това принос има и фамилния психолог, който са посещавали.

Сега Брад постоянно се вижда с децата си. Според информация на Entertainment Tonight, Пит и Джоли в този момент възпитават децата си дружно, само че желанията им стигат само до такава степен.

„ Брад и Анджелина минаха през дълъг път, с цел да могат най-после да се грижат дружно за децата си. Те не считат да се събират. Всяко тяхно другарство се свежда до диалози за децата.

Актьорите взеха решение да живеят близо един до различен, с цел да могат наследниците им да имат опция да се срещат и с двамата си родители. В последно време те живеят в дома на Анджелина “, споделя източникът.

Съвсем скоро в изявление за английския Vogue Джоли разяснява раздялата си с артиста.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР