След като бившият италиански национал Диего Фабрини от Ботошани е

...
След като бившият италиански национал Диего Фабрини от Ботошани е
Коментари Харесай

В Румъния спрягат още един за сигурен нов в Левски

След като някогашният италиански национал Диего Фабрини от Ботошани е считан за несъмнено ново попълнение на Левски, в този момент още един състезател, подвизаващ се в румънския шампионат е спряган за сигурен на "Герена " от локалните медии. Става въпрос за нападателя Денис Алибек.

Той носи екипа на Астра Гюргево и към този момент разгласи, че напуща на 26 май. Ден преди този момент отборът му взе участие във финала за Купата на Румъния против Виторул Констанца и след последната подготовка на идващия ден, той ще си стегне багажа.

Според изданието Prosport.ro, Алибек е сигурен за Левски, откакто е бил уверен да отиде там от основния скаут Богдан Патрашку и импресариото Джовани Бекали, който е завзел трансферната власт на "Герена ". Засега самият нападател не желае да разяснява в конретика къде ще продължи кариерата си.

"Тръгвам си след финала за Купата. Ясно е, че в случай че я спечелим, офертите към мен ще завалят. Знаете, че желая да играя още веднъж един до друг с Константин Будеску и треньор да ми бъде Мариус Шумудика, само че не знам дали ще се случи. Скоро ще е ясно къде ще отида ", съобщи Алибек пред изданието.

Нападателят е някогашен състезател на италианските Интер и Болоня, белгийския Мехелен, както и в куп тимове от родината му, в това число Стяуа. Той има 9 мача за Румъния, в които е отбелязал един гол. Със северните ни съседи той игра на Европейското състезание през 2016 година
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР