След като билетите за концерта на Слави Трифонов бяха изкупени

...
След като билетите за концерта на Слави Трифонов бяха изкупени
Коментари Харесай

Спекуланти завъртяха далавера със стотици билети за концерта на Слави

След като билетите за концерта на Слави Трифонов бяха изкупени за ден, в този момент излиза наяве, че евентуално множеството от хартийките са станали владеене на спекуланти. В Интернет всеобщо се появиха разгласи за продажба тук-там, като надценката варира от 2-3 до 6 пъти над истинската цена. Най-масово се оферират евтините разновидности – от 25 и 35 лв.. Те вървят от 90 до 150 лв. броя. Прави усещане, че никой не продава количества, което обаче е остарял трик- оферират се един или два билета, които наложително вървят в пакет, по този начин се ловят повече наивници.

Според хора, набутали се с повече от пропуските за стадион „ Васил Левски”, търсенето не е огромно. Проблемите са два - опцията да се изсипе пороен дъжд над столицата в деня на шоуто, другият - неналичието на авансово коментираните задгранични посетители.

Няма обаче достоверна информация дали търговийката върви и дали някои няма да изгорят с инвестицията си. Това тази вечер ще се види по празните места на стадиона, разясняват хора, занимаващи се с този бизнес. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР