След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз

След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз ...

Бомба!Скандални разкрития свързват ВМРО с престъпната групировка Наглите!.


След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз разглежда ВМРО като мафиотска структура, днес телевизия "Алфа" изнесе още по-скандални разкрития, които свързват ВМРО с престъпната групировка "Наглите"!

Припомняме, че престъпниците от групата на наглите се занимаваше с отвличане на хора и убийства.

Именно такъв похват е приложен и върху журналиста Димитър Байрактаров, когато с дрон беше заснето шестгодишното му дете,
според експерти мероприятието е готвено срещу журналиста с цел да му бъде затворена устата и да престане да прави разкрития за престъпната дейност на ВМРО. Димитър Байрактаров бе заплашен и с убийство от привърженик на ВМРО.

Информацията, която изнасят от телевизия "Алфа" би трябвало веднага да изхвърли Каракачанов от властта, листата за евродепутати, водена от Ангел Джамбазки да бъде напълно бламирана. Припомняме, че ВМРО е забъркана и в мафиотстка структура по издаване на българско гражданство и паспорти, а на адреса на партийната цнтрала "Пиротска" № 5 се водят, че живеят десетки хиляди "нови" българи.

Според изнесената от специализираната прокуратура информация тарифите за гражданство са вървяли межди 3000 и 5000 евра!Ето и линк към разкритията на телевизия "Алфа":http://www.alfa.bg/видео/скандално-вмро-покрива-групировката-наглите-15-05-2019-г-c35307.html  

Източник: bnews.bg