След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз

...
След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз
Коментари Харесай

Бомба!Скандални разкрития свързват ВМРО с престъпната групировка Наглите!

След като Би Нюз изнесе скандалната информация, че Европейския съюз преглежда Вътрешна македонска революционна организация като мафиотска конструкция, през днешния ден телевизия "Алфа " изнесе още по-скандални разкрития, които свързват Вътрешна македонска революционна организация с незаконната формация "Наглите "!

Припомняме, че нарушителите от групата на наглите се занимаваше с похищение на хора и убийства.

Именно подобен прийом е прибавен и върху журналиста Димитър Байрактаров, когато с дрон беше снимано шестгодишното му дете,
съгласно специалисти мероприятието е готвено против журналиста за да му бъде затворена устата и да престане да прави разкрития за незаконната активност на Вътрешна македонска революционна организация. Димитър Байрактаров бе застрашен и с ликвидиране от последовател на Вътрешна македонска революционна организация.

Информацията, която изнасят от телевизия "Алфа " би трябвало незабавно да изхвърли Каракачанов от властта, листата за евродепутати, водена от Ангел Джамбазки да бъде изцяло неодобрена. Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация е забъркана и в мафиотстка конструкция по издаване на българско поданство и паспорти, а на адреса на партийната цнтрала "Пиротска " № 5 се водят, че живеят десетки хиляди "нови " българи.

Според изнесената от профилираната прокуратура информация цените за поданство са вървяли межди 3000 и 5000 евра!Ето и линк към разкритията на телевизия "Алфа ":http://www.alfa.bg/видео/скандално-вмро-покрива-групировката-наглите-15-05-2019-г-c35307.html
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР