След като беше представен на MWC тази година, Alcatel 1S

...
След като беше представен на MWC тази година, Alcatel 1S
Коментари Харесай

Alcatel 1S вече е достъпен в България

След като беше показан на MWC тази година, Alcatel 1S идва на българския пазар, носещ досегаемост и функционалност.

Както допуска и името Alcatel 1S дава потребителско преживяване на клиентите от ниския ценови клас. Той разполага с всички съществени функционалности, които може да очаквате, осем-ядрен процесор, 3GB RAM памет, комбинирани с 32GB памет и зареден с Android Pie.

Смартфонът разполага с камера, която прави не неприятни фотоси. Има опция даже за боке резултат, с помощта на двойната съществена камера, която е с до 16MP + 2MP. С лека захващаща задна апертура и LED мълния от предната камера ще можете да заснемате разнородни фрагменти от пейзажи до селфита, даже и при слаба светлина. Притежаващ грациозен силует, Alcatel 1S стои комфортно в ръката и се гордее с вградения датчик за пръстови отпечатъци и програмен продукт за лицево различаване Face Key, които разрешават здравословна композиция от сигурност и улеснение.



Дизайнът на Alcatel 1S не е за подценяване, а на цена под 100 лева, той несъмнено няма да източи банковата ви сметка, както удостоверяват и основателите му.

Моделът има  5.5-инчов 18: 9 HD + Full View екран, който обезпечава чудесно преживяване при гледане и грациозен дизайн. С вградено 2.5D предно стъкло и железна багра, този смарт телефон е равномерен в дизайна и осъществяването си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР