След като беше предаден от отрочетата си от ПП, президентът

...
След като беше предаден от отрочетата си от ПП, президентът
Коментари Харесай

Радев бабува на нова протестърска партия. Цепи депутати на ПП и Янев

След като беше предаден от отрочетата си от Политическа партия, президентът Румен Радев стартира да се оглежда за нов план, посредством който да резервира най-малко част от въздействието си в изпълнителната власт откакто служебните му кабинети приключат с ръководството на страната. 
Партията на Стефан Янев се оказа също несъответствуваща и президентското въздействие в нея понижава с всеки минал ден, в случай че въобще е имало такова.
Новият ход на Радев е основаването на партия “Български глас ”. Според чудесно осведомени източници през последния месец един от водачите на митингите през 2020 година - Тихомир Василев и някогашният народен представител от Има Такъв Народ Георги Попов интензивно обикалят страната и градят структирите на новата президентска партия. 
На места даже цели партийни организации на Има Такъв Народ, “Изправи се БГ ” и “Български напредък ” минават към новосформиращата се партия.
Василев и Попов са забелязвани постоянно на раздумка с доближени на президента Радев. Рандевутата всекидневно се провеждали в кафене на столичния бул. Витоша. 
Според непотвърдена информация има депутати в сегашния парламент, които са подготвени да се причислят към новата групировка. Спрягат се имената и на Ива Митева и Любомир Каримански, като част от новия план. 
Геогри Попов е депутатът против който скочиха отцепниците на Слави Трифонов и непрестанно го атакуваха и подлагаха на критика.
В следствие Попов назова Руди Гела и компания “пробити цървули ”, скочи на Виктория Василева и Тошко Йорданов и непосредствено ги упрекна за неуспеха на последните избори. 
Тихомир Василев е прочут като деен участник в митингите през 2020 година и един от моторите на “Изправи се БГ ”, в следствие измамен и предаден от Мая Манолова. 
Днес от 12 ч е планувана конференция, на която съгласно предварителна информация, ще се разгласи новият план. 
Василев и Попов готвят и протест митинг пред президентството тази неделя. Остава да забележим дали Радев ще се появи там и ще застане обществено зад следващия протестърски план.
Валентин Методиев
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР