След като беше подновено зрелището в Шампионска лига, време е

...
След като беше подновено зрелището в Шампионска лига, време е
Коментари Харесай

Футболни прогнози от Лига Европа: Къде ще има голове, изненади и нещо сигурно?

След като беше възобновено зрелището в Шампионска лига , време е да обърнем внимание и на втория по мощ европейски клубен шампионат - Лига Европа. 48 тима се впускат в борба за трофея, а спечелилият ще бъде избран през май. 24-те срещи в конкуренцията пък дават безчет разновидности за футболни прогнози , като ние сме ви подготвили няколко по-интересни оферти за старт на шампионата: 
19:55 часа: АПОЕЛ - Дюделанж
Кипърският АПОЕЛ среща Дюделанж в първи мач за двата отбора в групите на Лига Европа. Досега двата тима имат два мача между тях, в които АПОЕЛ побеждава на два пъти с по 1:0. Кипърското състезание едвам в този момент стартира, а домакините започнаха с 3:0 над АЕЛ Лимасол, до момента в който в последните си пет мача – в три от тях Дюделанж прави „ ъндъри ”.
Вярвам, че и двата отбора биха били внимателни в дебютната си среща и коефициентът от 1,90 за под 2,5 гола е доста добър.
Прогноза : Под 2.5 попадения

19:55 часа: Динамо Киев - Малмьо
Динамо Киев приема Малмьо в първи мач от група В на Лига Европа . Формата на украинците в последните срещи сигурно не впечатлява, откакто тимът позволи загуба с 1:2 вкъщи в Украйна против Десна, до момента в който шведският отбор се показва доста добре, записвайки четири победи в последните си пет мача. Киевчани позволиха проблемите си в шампионата точно в последния месец, до момента в който малмьо набира скорост с игрите си на всички места по футболните терени. Именно фактът, че е първи мач сред двата тима си мисля, че тук може „ да изскочи заека ” и Малмьо да не загуби на „ Олимпийския стадион ” в Киев.
Прогноза : Х2 – 2,10 коефициент.
22:00 часа: Борусия (М) - Волфсбергер
Борусия Мьонхенгладбах приема Волфсбергер в първи мач за двата отбора от Лига Европа. Австрийският отбор впечатлява с изявите си в последните мачове в шампионата, печелейки четири от последните пет срещи. Единствената загуба пристигна от безспорния хегемон в страната – Залцбург.
„ Жребците ” пък са неуверени в Германия, откакто записаха два хикса, една загуба и една победа в последните си четири мача. Волфсбергер вкарва непроменяемо от началото на сезона, до момента в който същото прави и Гладбах, изключвайки мача с Шалке 04.
Срещата е идеална за голов мач, като и двата тима ще вкарат на „ Борусия Парк ”.
Прогноза : гол/гол – 1,75 коефициент.

22:00 часа : Гент - Сент Етиен
Белгийският Гент посреща френския Сент Етиен в следващ мач от групите на Лига Европа. Домакините се намират във впечатляваща форма след падението от Мускрон с 1:2 през август, нижейки победа след победа.
Сент Етиен пък е възмутителен в последните си четири мача във вътрешното състезание, регистрирайки две равенства и две загуби. Не резултатите обаче са решаващи за „ зелените ”, що се касае за слаба игра във всички звена на терена. Именно уверената игра на Гент имам вяра, че ще спомогне на белгийците да започват с победа в шампионата.
Прогноза : Победа за Гент (коефициент 2.05)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР