След като беше оповестено, че принц Уилям ще бъде кум

...
След като беше оповестено, че принц Уилям ще бъде кум
Коментари Харесай

Букмейкърите приемат залози за ергенското парти на принц Хари

След като беше оповестено, че принц Уилям ще бъде кум на сватбата на по-малкия си брат принц Хари с американската актриса Меган Маркъл през май, английски букмейкъри разкриха "най-горещите " си залози за ергенско празненство, написа в. "Дейли експрес ".

Едно от отговорностите на кума е да провежда последната вечер "на независимост ", преди младоженецът публично да се обвърже. И по този начин, къде има най-голяма възможност принц Уилям да "спретне " ергенско празненство за принц Хари?

Съдейки по коефициентите на букмейкърските къщи "Бетфеър " и "Ладброукс ", водещата дестинация е Швейцария.

Предвид бурното празненство минало на принц Хари, от "Бетфеър " не изключват опцията раздялата му с живота на ерген на бъде отпразнувана в Лас Вегас, където преди години внукът на Нейно Величество беше сниман да палува чисто гол с компания във ВИП жилището си.

Джесика Бридж от "Ладброукс " обаче счита, че принц Хари към този момент не е тогавашният избухлив юноша, а уталожен и виновен мъж, чиито "Лас Вегас дни " окончателно са отминали.

"Въпреки че това ще бъде последната му вечер на независимост, той евентуално ще избра да заложи "на несъмнено " и да се елементарни с ергенския живот без доста звук във Англия ", споделя Бридж.

Букмейкърите означават, че ергенско празненство в чужбина ще обезпечи на принцовете преимущество пред папараците, които обаче е доста евентуално да ги последват, където и да отидат.

Сред евентуалните дестинации за празненството са също Прага, Единбург, Берлин, Барселона, Амстердам.

Според изявленията бъдещата младоженка Меган Маркъл към този момент е отпразнувала моминското си празненство в първокласния хотел "Сохо Фармхаус " в английската провинция.

Преди да мине под венчило с Кейт Мидълтън през 2011 година, принц Уилям, кум на който беше принц Хари, се елементарни с ергенския си живот в бившето абатство Хартланд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР