След като Белгия започна участието си на Мондиала с успех

...
След като Белгия започна участието си на Мондиала с успех
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018: Тунис - Англия

След като Белгия стартира присъединяване си на Мондиала с триумф над Панама, в този момент е ред на Англия да потвърди, че е със статут на любимец в група G на Световно състезание по футбол 2018 . " Трите лъва " се изправят против Тунис в първия си мач от акцията по съветските терени.
Битката стартира тъкмо в 21:00 часа българско време, като може да следите дуела Тунис - Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Куп любимци демонстрираха слаба игра при започване на шампионата в Русия, тъй че англичаните сигурно имат едно мислено преди да се изправят против един от двамата новобранци в групата. Но при всички положения африканският отбор е доста съществено затруднение пред възпитаниците на Джонатан Уудгейт.
Тунис сподели сериозна тактическа дисциплинираност по пътя си към Мондиал 2018, а в контролите очарова съществено с представянето си против Португалия (2:2) и при минималното проваляне с 0:1 от международната мощ Испания.
Англия обаче е тим с обичаи на Световното състезание. " Трите лъва " са постоянен участник в елиминациите на такива шампионати. Дори можем да отбележим, че представителите на Албиона са отпаднали от Световно състезание в постоянното време за този век единствено един път - през 2010 година против Германия. Но Англия би трябвало да се реваншира - на Мондиал 2014 тимът отпадна в групите и би трябвало да е доста деликатен довечера против Тунис. Това подсказват и контролите на тима, в които " трите лъва " не бяха изключително безапелационни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР