След като бе рекламно лице на толкова много брандове за

...
След като бе рекламно лице на толкова много брандове за
Коментари Харесай

Николета превзема модния бизнес! Създаде първата си колекция бански костюми

След като бе рекламно лице на толкоз доста марки за всевъзможен тип дрехи, Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила реши да стартира да развива своя лична марка и да навлезе по-навътре в бизнеса. Е, към този момент всичко това е реалност, оповестява HotArena.

Най-успешната ни плеймейтка сътвори "NL 4 YOU ". Вече е направила място на своята "рожба " в обществените мрежи, както и специфичен уеб страница, които напълно скоро ще стартират да действат.

А какво тъкмо предлага марката на Ни Ло? Първоначално половинката на Ники Михайлов ще започва с бански костюми, кройките на които са направени по нейни хрумвания. Със сигурност всеки един модел от тях ще бъде ултра секси, защото самата дума "секси " е като аналог на името "Николета Лозанова ". Първият продукт е розов бански от две елементи, който е интерпретиран много автентично - хем съставлява обособени половинки, хем е цялостен.



Ето какво написа брюнетката в нета, с цел да показа новото си начинание:

Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и тропот, както единствено аз го мога....обожавам да виждам евентуални съпернички, секси и забележителни. С тази мотивация сътворих и първата си сбирка бански костюми, авторска, заредена с доста пристрастеност. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е единствено и само един - @nl.for.you! Are you ready?!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР