След като бе одобрено допълнението към проспекта за допускане на

...
След като бе одобрено допълнението към проспекта за допускане на
Коментари Харесай

Първият транш от акциите на Телелинк може да бъде през юни

След като бе утвърдено допълнението към проспекта за допускане на емисията акции на "Телелинк Бизнес Сървисис Груп " АД до търговия на контролиран пазар, доказано с решение на Комисията за финансов контрол от 26 март, сдружението е получило покана за установяване на дата за начало на търговия на "Българска фондова борса " АД, оповестиха от ИТ компанията.

"Въз основа на полученото утвърждение имаме намерение да актуализираме процедурата за продажба и да предложим първи транш от предлагането при първа подобаваща опция ", съобщи изпълнителният шеф компанията Иван Житиянов. "Предвид обстановката на продължаващо изключително състояние по отношение на COVID-19, планираме да стартираме предлагането през юни, като се надяваме, че това ще обезпечи задоволително време за нормализиране на ситуацията и спокойна подготовка на сдружението и вложителите ".
Въпреки обстановката към сегашния миг управлението няма съответно измерими индикации за основни отрицателни резултати върху финансовото положение и плануваното развиване на бизнеса и финансовите индикатори на групата.
Като организация с развита ИТ инфраструктура и висока степен на цифровизация на процесите, Групата организира ефикасна работа от отдалеченост. Взети са и всички нужни ограничения за сигурност и аварийно обезпечаване при работа на място и полеви действия. На тази основа е обезпечена непрекъснатост на работния развой при оптимално непокътнато равнище на успеваемост.

"Настоящата обстановка илюстрира ясно полезността на предлаганите от "Телелинк Бизнес Сървисис Груп " АД решения, като прави гъвкавите корпоративни мрежи, дигитализацията и аварийното обезпечаване на данните и процесите и средства за отдалечено обслужване и колаборация по настоящи от всеки път ", разяснява Житиянов. Според него рецесията с COVID-19 несъмнено е отрицателно събитие и е мъчно да приказваме за извличането на изгоди от нея от морална позиция. "Въпреки това считаме, че тя ще способства за възходящо осъзнаване на изгодите и интереса към продуктите и услугите, които предлагаме. "
Дружеството ще продължи да следи от близко развиването на епидемията от COVID-19 и нейните последствия, както от позиция на дейноста на групата, по този начин и предвид на изпълнимостта на периодите и дейностите по плануваното предложение. В тази връзка от компанията декларират, че резервират подготвеност за тяхното адаптиране при нужда и своевременното даване на информация за отбрана на ползите на заинтригуваните вложители.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР