След като българската верига за търговия с бързооборотни стоки Фантастико

...
След като българската верига за търговия с бързооборотни стоки Фантастико
Коментари Харесай

“Фантастико излиза от София. Отваря първи магазини в два други града в страната

След като българската верига за търговия с бързооборотни артикули " Фантастико " направи първи стъпки отвън София с магазини в Банкя и Костинброд, в този момент компанията ще навлезе в още два града в страната.

От компанията оповестяват, че през 2021 година ще открият първите си обекти в Перник и в Ботевград, като общата инвестиция в двата плана ще бъде на стойност над 34 милиона лв.. Заедно с това веригата ще сътвори нови към 250 работни места в градовете.

В Перник " Фантастико " ще построи повсеместен търговско-развлекателен комплекс, който ще е най-големият сходен план за компанията до момента. Той ще се намира в квартал " Изток " на улица " Юрий Гагарин " и ще бъде ситуиран на 10 753 квадратни метра застроена повърхност.

" Фантастико " отваря огромен магазин за 20 милиона лв. отвън София

Той е на четири равнища и разполага 129 паркоместа

От компанията показват, че там ще се намира най-модерният до момента магазин от веригата. Заедно с това комплексът ще включва боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling, съвременна детска площадка, огромен паркинг и озеленяване. По строителството ще работи компания " Бараж Груп ".

" Започваме този план с голямо неспокойствие, тъй като той ще надскочи всичко, което сме правили до този миг. В нашата компания работят доста поданици на града, които сега пътуват всеки ден до София. Сега ще създадем обект, в който сътрудниците ще могат да работят там, където живеят и, несъмнено, ще открием работни места за нови чиновници от Перник ", разяснява притежателят на " Фантастико " Валери Николов.

" Фантастико " откри магазин за 24 милиона в София и възнамерява още два отвън столицата

Веригата отваря първи обекти в два града в района

Успоредно с това към този момент е финализирана договорката за парцела, на който ще се намира първият обект в Ботевград. Строителството на магазина стартира, като той би трябвало да отвори порти през 2021 година. Обектът ще има 6700 квадратни метра повърхност, а инвестицията в него възлиза на 9 милиона лв.. Към него ще има кафетерия, детска площадка и паркинг.

През 2020 година веригата откри два нови супермаркета в столичния квартал " Манастирски ливади " и в град Банкя. Бяха разкрити над 200 нови работни места, като размерът на общите вложения със личен капитал са за към 34 милиона лв..

Към момента " Фантастико " ръководи 43 супермаркета в София, Банкя, Елин Пелин и Кюстендил. В портфолиото на компанията са още комерсиалният център SkyCityMall, развлекателният комплекс JoyStation, MegaXtreme Bowling, заведенията за хранене MyChoice и фитнес залата Fast&Fit. За компанията работят над 3000 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР