След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,

...
След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,
Коментари Харесай

Шарапова разкрива как Гришо е спечелил сърцето й и за раздялата им

След като автобиографията на Мария Шарапова към този момент е в продажба, от ден на ден любопитни неща от нея излизат нескрито. Такъв е казусът и с частта от нея, в която рускинята приказва за връзката си с Григор Димитров, оповестява Gong.bg. В интернет се появи цялостният роман на рускинята за любовта сред двамата.

През октомври 2012-а той изискал номера от сътрудника й, само че тя дала мейла си. След няколко разменени имейла, Григор изискал номера й. Шарапова дала кода за месинджъра на Блекберито си, а по-късно и телефонния си номер. Съобщенията се трансформирали в телефонни диалози, а те във видео диалози. Преди шампионат в зала в Париж Гришо отишъл в града на любовта за квалификациите. " Всичко беше от разстояние, до момента в който една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и голям плюшен мечок ", споделя Мария Шарапова и в идващите няколко седмици прекарали доста време дружно.

" След дни той ме попита, дали бих била негова другарка. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нищо такова. Той сподели, че ще чака до момента в който съм подготвена ", спомня си Шарапова. Седмиците станали месеци и нищо не можело да ги спре, споделя тя.

Шарапова се връща към спомените и за раздялата и една вечер, която двамата прекарали дружно преди Уимбълдън през 2015-а. " Той извади книга, която Уимбълдън приготвя за предходните шампионати. Тихо разлисти страниците на книгата до момента в който откри моя фотография, в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна, печален, мисля, че имаше сълзи в очите му. " Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми. " Тогава, в този миг, прочувственото привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този миг от моя живот. Трябваше да се концентрирам, да се приготвям за моите лични мачове, моите лични триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми ". /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР