След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,

...
След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,
Коментари Харесай

Шарапова разкрива как Гришо е спечелил сърцето й и за раздялата им

След като автобиографията на Мария Шарапова към този момент е в продажба, от ден на ден любопитни неща от нея излизат нескрито. Такъв е казусът и с частта от нея, в която рускинята приказва за връзката си с Григор Димитров , оповестява Gong.bg . В интернет се появи цялостният роман на рускинята за любовта сред двамата. В него тя споделя по какъв начин в действителност Гришо е съумял да завоюва любовта на една от най-известните дами в света и за какво в действителност се е стигнало до раздялата сред двамата.

Гришо за Маша: Няма неприятни усеща

Той изискал номера от сътрудника й, само че тя дала мейла си. След няколко разменени имейла, Григор изискал номера й. Шарапова дала кода за месинджъра на Блекберито си, а по-късно и телефонния си номер. Съобщенията се трансформирали в телефонни диалози, а те във видео диалози. Преди шампионат в зала в Париж Гришо отишъл в града на любовта за квалификациите. " Следващото нещо, което си припомням, беше, че следях резултатите от квалификациите. Всичко беше от разстояние до момента в който една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и голям плюшен мечок ", споделя Мария Шарапова и в идващите няколко седмици прекарали доста време дружно.

Защо Серина Уилямс нарекла Шарапова " дребна кучка "?

" След дни той ме попита, дали бих била негова другарка. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нищо такова. Той сподели, че ще чака до момента в който съм подготвена. " Кой е този човек ", се запитах. Погледнах го учудено: Защо този хубав мъж, който може да смъква всяка, чака жена, която не е подготвена за връзка? " Ок', споделих аз. 'Но не знам по кое време ще съм подготвена. Може да минат месеци. " " Ок ", сподели той. " Ще очаквам. Знам какво желая и желая теб ", спомня си Шарапова. Седмиците станали месеци и нищо не можело да  ги спре, споделя тя.

Дамата в черно: Мария Шарапова свети с неповторим екип с кристали (СНИМКИ)

Шарапова си спомня и за раздялата и една вечер, която двамата прекарали дружно преди  Уимбълдън през 2015 -а. " Той бе достигнал полуфиналите през предходната година, побеждавайки Анди Мъри и губейки в четири в този момент от Новак Джокович в този кръг. Той извади книга, която Уимбълдън приготвя за предходните шампионати. Тихо разлисти страниците на книгата до момента в който откри моя фотография, в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна, печален, мисля, че имаше сълзи в очите му. " Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми. " Тогава, в този миг, прочувственото привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този миг от моя живот. Трябваше да се концентрирам, да се приготвям за моите лични мачове, моите лични триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми ".
 Тенисистката Мария Шарапова Guliver/Getty Images
Повече четете в gong.bg
 
Още любопитни вести за звездите в спорта четете в gong.bg
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР