След като Атлетическата комисия в щата Калифорния върна лиценза на

...
След като Атлетическата комисия в щата Калифорния върна лиценза на
Коментари Харесай

Koбрата: Ще се боря да играя в България за световната титла

След като Атлетическата комисия в щата Калифорния върна лиценза на Кубрат Пулев, той към този момент е вперил взор към бъдеща борба за международната купа в IBF.
 Върнаха лиценза на Кобрата
Българинът е наложителен кандидат в тази версия, а притежател на колана сега е Анди Руис, който нокаутира сякаш огромния любимец Антъни Джошуа.

Според Кобрата, британецът към този момент е подготвен за мач с Руис и такава е задачата му за идващ мач. Звездата ни в профибокса разгласи в ефира на " Здравей, България " пред NOVA, че ще направи всичко допустимо подобен дуел да се организира в България.

" Оттук насетне съм подготвен и съм доста жаден и гладен за борби. Отпочинал съм задоволително, в подготовка съм към този момент и чакаме мач за международна купа на IBF, с цел да мога да реализира своята фантазия. Независимо къде, без значение по кое време, аз съм подготвен и съм в очакване на сходна борба, без значение против кого.

Защото постоянно ме питат по кое време ще се изправя против Джошуа. Не веднъж споделих, че не е наложително да е против него, тъй като той първо би трябвало да победи и по-късно да приказваме за мач с него. Той, естествено, загуби. Така че не би трябвало да поставя яденето преди тигана. Никога не би трябвало да си прави проекти, преди да е победил.

Мачът за международната купа може да е и в Калифорния, за какво не, за мен няма значение. Аз бих се радвал най-вече да е в България подобен мач, само че не е елементарно осъществимо. Знаете, че постоянно съм упорствал за всички мачове, колкото се може, да се осъществят в България, само че не зависи всичко от мен. Въпреки това, аз ще се боря мачът за международната купа да бъде в България.

На този стадий не се знаеше до днешното решение на комисия, оттук-нататък ще се знае повече по въпросите за моя конкурент. Не мога да кажа безусловно нищо, само че аз съм подготвен да направя и още един мач преди този за международната купа, подготвен съм да играя даже непосредствено за международната купа, нямам проблеми. Имам доста сила и съм в топ-форма. Предполагам някъде октомври-ноември ще имам дуел.

Не знам по кое време се връщам в България. Ще упражнявам в Лас Вегас и може по-нататък да се прибера в родината. За мен най-важно е да се приготвя добре и да бъда съсредоточен, с цел да изляза подготвен и сериозен във всеки един мач, без значение дали ще е за международна купа, дали ще е просто за постигане до мач за нея.

Аз съм формален кандидат на IBF, тъй че напълно скоро можете да очаквате от мен мач за международната купа, който не е изключено да се реализира в България, което до този миг не е правено. Дори в нито една категория не е имало мач в България за международна купа. Така че считам, че всички българи би трябвало да бъдат горди и се надявам подобен мач да се реализира точно в нашата татковина.

Поздрави на всички българи и на всички, които бяха зад мен и ме поддържаха в такава по-аварийна обстановка и малко протичаща се иначе. Аз съм удовлетворен и им благодаря, благодаря даже и на критиците, тъй като за мен градивната рецензия е извънредно значима. Да не престават да ме подлагат на критика, само че мъдро ", сподели Кобрата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР