След като английските кралски особи отпразнуваха сватбата на принц Хари

...
След като английските кралски особи отпразнуваха сватбата на принц Хари
Коментари Харесай

В Монако посрещнаха ново кралско бебе - правнучето на Грейс Кели

След като британските кралски особи отпразнуваха сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл, е време да обърнем взор към останалите европейски кралски фамилии, в които също се случват радостни събития.

30-годишният принц Пиер Казираги от Монако стана татко за повторно. Принцът и 32-годишната му брачна половинка Беатрис разкриха, че са посрещнали второто си дете на 21 май. Бебето е момче и се споделя Франческо Карло Албърт. Франческо е 10-ти в линията за заместничество на трона и има по-голям брат Стефано, който се роди през февруари 2017 година

Принц Пиер Казираги и Беатрис подписаха брак през 2015-та година. На обилна гала двамата се врекоха във безконечна обич един на различен.

 монако кралско семейство Getty/Gulliver

„ Принцесата на Хановер Каролин Монакска и графиня Паола Марцото оповестяват с огромна наслада раждането на техния внук, роден на 21-ви май 2018-та година ”, написа в известието, с което се афишира раждането на втория правоприемник на Пиер Казираги.

Втората бременност на Беатрис Боромео не беше оповестена публично. За това, че тя чака второ дете се разчу през март, когато някогашен публицист сподели бременното й коремче на „ Rose Ball Monaco 2018 ”. С името Албърт Пиер и Беатрис отдават респект на чичото на принца, принц Албърт.

Франческо е правнук на Грейс Кели, иконичната принцеса на Монако и американска актриса. Тя се трансформира от холивудска звезда в кралска персона, откакто се омъжва за принца на Монако Рение III и е майка на принцеса Каролин и баба на Пиер Казираги, бащата на Франческо.

 грейс кели Gettyimages/Gulliver

Сестрата на Пиер Казираги също чака дете от своя избраник Димитри Разам. Очаква се Шарлот Казираги да посрещне първия си правоприемник през лятото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР