След като Алекс Родригес организира бляскаво парти в имението на

...
След като Алекс Родригес организира бляскаво парти в имението на
Коментари Харесай

Джей Ло прекъсна концерт, отпразнува рождения ден на Алекс Родригес

След като Алекс Родригес провежда блестящо празненство в имението на Глория и Емилио Естефан в Маями, по случай 50-годишния празник на Джей Ло, певицата реши да върне жеста. Тя прекъсна последния концерт, с който приключи турнето ѝ It "s My Party във вторият по величина град на щата Флорида, с цел да пожелае на годеника си благополучен 44-ти рожден ден.

Макар персоналният празник на Родригес да бе в събота, Лопес изненада обичания си още петък вечерта, като спря шоуто си по средата и изкара голяма 4-етажна торта на сцената. Според ТMZ, с изключение на украсата с бейзболна топка, бухалка и екип на тима Ню Йорк Янкис (с номер 13 и семейството му), десертът също по този начин е отрупан и с кристали Сваровски, като е коствал 3 хиляди $ на латино дивата.

Изпълнителката на Medicine накара публиката да изпее Честит рожден ден, с цел да поздрави някогашния състезател, който в началото се опита да избяга от цялото внимание, само че най-после се качи на сцената до половинката си. Към тях се причислиха както децата на Родригес, по този начин и тези на Лопес.

Певицата не пропусна да показа фрагменти със своите почитатели в Инстаграм профила си.

"Днес, както и всеки ден, чествам, че те има, обич моя. Ти си уникален - моят вихър и успокоение посред стихия... Благодаря ти, че си светлината в живота ми. Желая ти най-прекрасния рожден ден! ", написа тя към видеото.

След триумфа на музикалното си турне в Америка, Джей Ло реши да зарадва феновете си в Израел, Русия, Турция, Испания и Египет. Съвсем скоро "нейното празненство " ще звучи на разнообразни точки по света.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР