След като 50-годишният дядо на придобилия скандална популярност Фончо Тариката

...
След като 50-годишният дядо на придобилия скандална популярност Фончо Тариката
Коментари Харесай

Арестуваха дрогиран бащата на 10-годишния шофьор Фончо Тариката

След като 50-годишният дядо на придобилия скандална известност Фончо Тариката се снабди с акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, тъй като бе дал за ръководство BMW-то си на 10-годишния си внук, се оказва, че и бащата на малолетния хлапак е престъпил закона. Вчера 32-годишният Ганчо Асенов е бил заловен от полицията да кара дрогиран, написа GlasNews.bg.

Бащата на Фончо, седнал зад кормилото под въздействието на опиати, е бил арестуван от чиновници на Районното ръководство в Пещера, където циганското семейство живее. Вчера следобяд на централна улица в града автопатрул направил инспекция на лек автомобил Mercedes. 32-годишният водач бил тестван с дрегер, като тестът му за приложимост на опиати се оказала позитивна за амфетамин. Той е арестуван в ареста за период от 24 часа, а по случая се води досъдебно произвеждане.

Припомняме, че преди към два месеца, след интернет похвала на бабата по какъв начин малолетният Фончо кара лек автомобил в Пещера, пазарджишката полиция се самосезира и стартира незабавно инспекция. В резултат на подхванатите дейности беше открито, че притежателят на леката кола е 50-годишният дядо на Фончо. За това, че той е дал за ръководство лекия си автомобил BMW на 10-годишния си внук, му беше формиран акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.



Чрез снимковия материал беше открито, че бащата на детето неотдавна е закупил законно газ-сигнално оръжие. Той го е дал на момчето и в тази връзка чиновниците, извършващи надзор по Контрол на общоопасните средства (звено в МВР), са образували кореспонденция. Тъй като родителите на малолетния са отвън страната, на неговия дядо бяха формирани протоколи за предизвестие по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.

Преписката по случая беше изпратена на способените органи от отдел „ Закрила на детето” към Дирекция „ Социално подпомагане”.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР