След като 16 години не може да бие ГЕРБ на

...
След като 16 години не може да бие ГЕРБ на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: БСП отбеляза победа, а именно - отказа на Борисов от собствения му имунитет

" След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори и стигна до обстановка, в която е с 20 народни представители в Народното събрание, през днешния ден Българска социалистическа партия си е отбелязала победа, а точно - отхвърли на Борисов от личния му имунитет ".

 

Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ пред публицисти в сряда, във връзка коментара на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за имунитета на Борисов.

" Госпожа Нинова, призовавайки за обективни присъди в изказването, което е направила евентуално не помни, че не тук е трибунала, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда, а други институции ", добави Атанасова.

Припомняме, че Нинова разяснява имунитета на Борисов, от който той съобщи, че самичък ще се откаже.

 

„ Отчитаме единодушието му е като една дребна крачна на победа на Българска социалистическа партия и хората, които желаят правдивост. За 12-годишното му крадливо ръководство. Но това е доста дребна крачка. Голямата и същинската крачка и победа ще бъде, когато има обективен развой и се стигне до неоправдателна присъда. Сега той си дава имунитета под напън. Втора точка беше наложителното гласоподаване в зала на имунитета. И евентуално е знаел, че ще падне и по тази причина бърза пред вятъра ”, акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР