След кампания на Организацията за закрила на българските граждани, факултетът

...
След кампания на Организацията за закрила на българските граждани, факултетът
Коментари Харесай

След кампания на ОЗБГ: Факултетът по обществени науки към университет Проф. д-р Асен Златаров получи нов климатик

След акция на Организацията за протекция на българските жители, факултетът по публични науки към университет " Проф. доктор Асен Златаров " получи чисто нов климатик. Ето какво описа Стефан Петров от организацията пред Burgas24.bg:

ФОН - Факултет по публични науки е факултет към университет " Проф. доктор Асен Златаров " - Бургас. В него се намира и една от най-големите и най-представителни зали в Университета. Тя се употребява за лекции, конференции, събрания, посещаване на посетител лектори и други действия. Това е и най-популярната зала във факултета.

През зимата е топло, само че през лятото да се стои вътре е съвсем невероятно. Това постановяваше потребността от климатик, който да охлажда помещението и престоят на хората да е прелестен. Професор Иван Димитров алармира на ОЗБГ, че е нужно да се сложи климатик и организацията се зае да направи всичко належащо, с цел да стане действителност сигнала на проф. Димитров.

Климатикът беше закупен с помощта на: ОЗБГ, Стефан Петров, Клуб " Dеja vu " – Бургас, Атанас Прангов, Фирма " Интергейм 2009 " ООД, Момчетата от " Blue boys " – Бургас, К-с " З везда " - с. Съдиево и Автомивка " Бъбълс ".

Климатикът беше инсталиран от експертите от компания " Кочев клима ". С тази облага залата във ФОН стана най-модерната в целия Университет. Климатикът беше признат от Декана на ФОН уважаемият доцент доктор Тодор Паличев.

" ОЗБГ благодари на всички донори. С общи старания няма спънка, която да не можем да преодолеем. Пожелаваме " новата " зала да е постоянно цялостна със студенти, да се организират от ден на ден мероприятия и Университетът да просперира, и да възвърне славата, която имаше преди години “!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР