След жестокото убийство на 48-годишния Горан, който бе бит до

...
След жестокото убийство на 48-годишния Горан, който бе бит до
Коментари Харесай

Става страшно! Жителите на Лом се вдигат на бунт след убийството с брадви, затварят пътища

След жестокото ликвидиране на 48-годишния Горан, който бе обичай до гибел с секира, хората от ломския кв. Младеново ще стачкуват през днешния ден. Те възнамеряват да затворят пътя за Монтана с искане всички участници в смъртоносното меле да бъдат осъдени, заяви zovnews.com.

48-годишният Горан, който е с прекарани инсулти и сложени стендове бе обичай до гибел с секира. Лекарите не съумяха да го спасят след тежките контузии и изваден далак.

До през вчерашния ден бяха арестувани единствено двама от петнадесетте роми, които пребиха цяло семейство от квартал Младеново.

“Хората желаят всички участници в побоя да бъдат осъдени. Всеки от тях е тръгнал с концепцията за разпра и всеки би трябвало да получи наказване за присъединяване си в това неуместна обстановка. Недопустимо е да търсиш правдивост с секира в ръка ”, споделиха за “Зов нюз ” поданици на Младеново.

Както БЛИЦ писа също че, нощес в болничното заведение в Лом умря Горан Юлиянов, който бе грубо пребит от разбеснели се роми от квартал Стадиона в Лом.

Освен жертвата са ранени още пет души, като единият от тях е в тежко положение след удари с секира по главата, а дядото на семейството е със счупени ребра.

Роднини на умрелия Горан се събраха нощес пред болничното заведение в Лом. Тялото на пребития мъж бе откарано за аутопсия в Монтана.

До дивия екшън се е стигнало поради остаряла омраза сред две семейства от квартал Стадиона в Лом и квартал Младеново в града.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР