След изявлението на Радев, топката сега е у Борисов. Трябва

...
След изявлението на Радев, топката сега е у Борисов. Трябва
Коментари Харесай

Христо Иванов: След изявлението на Радев, топката е у Борисов! Оставка за шефа на НСО

След изказването на Радев, топката в този момент е у Борисов. Трябва ясно пояснение за какво страната до момента е осигурявала защитата на Доган и Пеевски и какъв брой е коствало на данъкоплатците? С какво ТОЧНО са скъпи те за националната сигурност? Бедни ли са, че не могат сами да обезпечат защитата си?
И, несъмнено, тази защита от НСО би трябвало да бъде абсолютно свалена.

Президентът сподели очевидното за всички: гавазите са от НСО. Това беше единственото вярно действие в тази обстановка. Но незадоволително.

Вчера, вместо бързо самопризнание на обстоятелствата и опрощение, НСО излъга жителите. С това управлението на службата избра страната на гавазите. Това, което аз видях на брега на Росенец е безкрайна надменност, тотално недоумение на ролята на службата в едно демократично общество и подготвеност да се нарушава закона в името на демонстрацията на мощ. Тези български офицери и гардове от НАЦИОНАЛНАТА работа за сигурност бяха лоялни персонално на Доган и мафиотската омерта към него, и бяха подготвени да унижават знамето, в което би трябвало да са се клели.

С държанието си през вчерашния ден ген. Станчев сподели, че казусът е систематичен, тъй като също опита да опазва тази омерта.

Ето за какво, упорствам за оставката на ген. Станчев и за публично опрощение от НСО към българските жители за това, на което станаха очевидци. Вместо инспекции на нещо, което видяха над милион българи с очите си, и замазване на случая, упорствам за уволнението на чиновниците, които отхвърлиха да се легитимират, превишиха пълномощията си, прибягнаха до безчинство и, изключително на оня, който изхвърли знамето.

Очаквам НСО да ни върне флага, тъй че да можем да задвижим неговото трайно слагане на Росенец.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР