След известно затишие в тази посока името на капитана на

...
След известно затишие в тази посока името на капитана на
Коментари Харесай

Грийлиш се блъснал в три спрели коли, излязъл с един чехъл и една джапанка

След известно мъртвило в тази посока името на капитана на Астън Вила Джак Грийлиш още веднъж се появи на първите страници на таблоидите. Твърди се, че в неделя сутринта, откакто се е веселил цяла нощ, халфът е блъснал своя Range Rover в три паркирани автомобила по улиците на Бирмингам. Това се е случило няколко часа, откакто в обществените мрежи британският национал прикани хората да си стоят у дома.

Полицията в Бирмингам твърди, че сега търси виновника за случая, който се е прибрал пешком след злополуката. В формалната информация не се загатва името на Грийлиш.

Цялата обстановка става още по-интригуваща поради фотография на играча, която се твърди, че е направена наоколо до мястото на случая. На нея капитанът на Астън Вила е с много чудноват тип, само че най-необичаен е фактът, че на единия си крайник той е с обут чехъл, а на другия - с джапанка.

Свидетели настояват, че след ваучър, който е траял цяла нощ, Грийлиш се е качил на своя автомобил, карал е към 200 метра, след което се е блъснал в спрелите коли.
Stay Home. Protect the NHS. Save Lives.#StayHomeSaveLives @NHSuk pic.twitter.com/AIN4AzwNcR
— Jack Grealish (@JackGrealish) March 28, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР