След известно забавяне, Pokemon Home вече е налична за сваляне

...
След известно забавяне, Pokemon Home вече е налична за сваляне
Коментари Харесай

Pokemon Home вече е налична за Android, iOS и Nintendo Switch

След известно закъснение, Pokemon Home към този момент е налична за събаряне от сътоветните онлайн магазини за приложения на iOS, Android и Nintendo Switch устройства. Това приложение разрешава да прехвърлите покемоните си към последното заглавие от серията - Pokemon Sword and Shield от по-ранните версии за Switch и 3DS като Pokemon X и Y. Съвсем скоро тази алтернатива ще работи и за Pokemon Go.

Приложението е безолатно за събаряне, само че в случай че желаете да се възползвате от всичките му благоприятни условия, би трябвало да се абонирате за Premium проект. Има няколко разновидността за заплащане - 3$ за 30 дни, 5$ за 90 или 16$ годишно. Ако решите въпреки всичко да употребявате приложението в Basic безплатния му вид, имайте поради, че можете да запазвате до 30 покемона в него. Също по този начин не можете да трансферирате някои от чудовищата от по-старите 3DS, DS и Game Boy Advance игри, тъй като Basic проектът не поддържа Pokemon Bank.

Дори в случай че не смятате да употребявате Home доста, коства си да свалите безплатната версия. Първото стартиране на приложението на iOS и Android устройства ви подсигурява един от следните покемони - Charmander, Squirtle или Bulbasaur. Ако ползвате Nintendo Switch, ще имате безвъзмезден Pikachu при първото си влизане. Nintendo са присъединили и Professor Oak, който е употребен като гайд в приложението - забавлявайте се!
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР