След извършени проверки на всички автошколи на територията на област Враца, два

...
След извършени проверки на всички
автошколи на територията на област
Враца, два
Коментари Харесай

Запечатаха за нередности две автошколи във Враца

След осъществени инспекции на всички автошколи на територията на област Враца, два центъра за подготовка на водачи на МПС бяха запечатани за установени нередности.

Проверките бяха планувани и извършени по идея на управлението на ОДМВР Враца и в тях се включиха чиновници на сектор „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР Враца, представители на Изпълнителната агенция „ Автомобилна администрация “-София и Национална агенция за приходите - Велико Търново.

Запечатаните автошколи са на територията на Враца. Проверяващите са установили нередности във водената документация при подготовката на водачите. При инспекциите в двата пункта, в дните и часовете, оповестени за теоретична подготовка, проверяващите не са установили воденето на такава, както и липсата на курсисти. Проверена и иззета е водената в центровете документи. Ще бъдат тествани и финансовите постъпления и метода на тяхното отчитане пред Национална агенция за приходите. Съставени са актове и са издадени заповеди за принудителна административна мярка. Двете школи са запечатани.

Извършените инспекции на територията на област Враца имат за цел да проверят качеството на образованието в школите за шофьори.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР