След изтеклия запис Христо Иванов трябва да обясни връзките си

...
След изтеклия запис Христо Иванов трябва да обясни връзките си
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Записът с Христо Иванов променя всичко

След изтеклия запис Христо Иванов би трябвало да изясни връзките си с Маджо. В противоположен случай, остава не подозрението - остава убеждението , че зад митинга стои и друга фигура от подземния свят с доста пари, с изключение на Васил Божков, съобщи в изявление пред медиите през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Ако е по този начин - това спонтанна гражданска позиция на сведен към този момент кръг от хора ли е? Или преден отряд на престъпността, който не е заинтригуван от законността в България и разкритията, които прави основният прокурор? Отряд, който желае да ръководи поради олигархични ползи?, попита Симеонов.
 Христо Иванов се опитвал да оказва политически напън върху прокуратурата
Христо Иванов се опитвал да оказва политически напън върху прокуратурата

Според тях обявата на „ Свободна Европа “ се вършат манипулативни внушения

Според него към този момент е ясно, че след развръзката с подсъдимите новобогаташи Баневи, Арабаджиеви, Стайкови , след акцията против Васил Божков, още незаконни фигури са обезпокоени от дейностите на страната. " Най-вероятно зад митингите ще лъсне и Вълка, и други, които са известни със силовите си дейности и незаконно минало ", допусна Симеонов.

Той попита какво е мястото на Румен Радев в това, което се случва. " Президентът дължи отговор : Какви са контактите му с Христо Иванов? С Маджо? С Васил Божков? За да не перефразираме прословутата имитация от преди години " Маджо вика Румен " в " Маджо вика Румен Радев ", заключи Валери Симеонов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР