След изненадващата, но напълно заслужена победа на Добруджа 07 като

...
След изненадващата, но напълно заслужена победа на Добруджа 07 като
Коментари Харесай

Веризар Чернокожев: Напомняме, че сме Добруджа 07 и сме фактор в Суперлигата

След изненадващата, само че изцяло заслужена победа на Добруджа 07 като посетител на първенеца Нефтохимик в първи кръг на Суперлигата, няколко от състезателите дадоха специфични изказвания за радио Добруджа. Най-добрият на терена в този мач Велизар Чернокожев съобщи напълно отговорно, че всички са съдействали за успеха, с помощта на сериозните тренировки. С този мач подсещаме, че сме Добруджа 07 и сме фактор в Суперлигата, сподели Велизар.
 ВОЛЕЙБОЛ: Чернокожев: Напомняме, че сме Добруджа 07 и сме фактор в Суперлигата (АУДИО)
Денис Чавдаров добави, че са излезли да играят освободено против първенеца. Не ни поставят в сметките другите тимове и това малко ни подразни, съобщи опитният център. Хвърлихме се като за първи мач, с цел да покажем, че има какво да се чака от нас, сподели Денис.

Похвали от своите съотборници заслужи посрещачът Алекс Николов, който, оказа се играе волейбол от едвам две години, само че все пак устоя на напрежението. Той съобщи, че е удовлетворен от себе си и се надява все по-често да му се случват сходни преживявания.

Привлеченият от Левски център Александър Кордев призна, че всички са хвърлили доста старания по време на подготовката, които са им се отплатили. С включването на двамата чужденци ще се получи още по-стабилна игра, колективът е доста добър и вярата е да се резервира подобен до края на шампионата, съобщи Кордев. Като се прибави и страхотната поддръжка от страна на почитателите, остава да радваме единствено с победи, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР