След изненадващата намеса на принц Уилям в конфликта Израел-Хамас, има

...
След изненадващата намеса на принц Уилям в конфликта Израел-Хамас, има
Коментари Харесай

ЕФРЕЙМ ХАРКАСЪЛ: Не трябва ли принц Уилям да последва примера на покойната кралица и да избегне отвличането от мандарин?

След изненадващата интервенция на принц Уилям в спора Израел-Хамас, има опасения, че той е бил употребен като рупор на Министерството на външните работи

Излизащият му топ куче, Жан-Кристоф Грей (на снимката), който в миналото е бил представител на Дейвид Камерън, в този момент е в кабинета на кабинета и някогашният му сътрудник Джон Сопел са препоръчани за участие в Garrick Club.

Нито един от тях не трябва да страда от ориста на някогашния чиновник на Би Би Си Джереми Паксман, жигосан през 1993 година поради книгата му, ориентирана против властта, Friends In High Places.

Но дали Сопел, която се причисли към професионалната партньорка на подкаста Емили Майтлис, получи утвърждението й да се причисли към дома за отмора единствено за мъже със сьомга и краставици?

Гери Халиуел-Хорнър, приветствана, че брачният партньор на шефа на Формула 1 Кристиан е освободен от всички обвинявания в неп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР