След изложбите Човешкото тяло-науката в нас и Живите динозаври, Coco

...
След изложбите Човешкото тяло-науката в нас и Живите динозаври, Coco
Коментари Харесай

"Изживей науката" до 30 септември в София

След изложбите " Човешкото тяло-науката в нас " и " Живите динозаври ", Coco Agency показва в България продукцията " Изживей науката ".

До 30 септември в The Mall на бул. " Цариградско шосе ", равнище -2 може да се види експозицията, в която хора от всички възрасти могат да се потопят в света на науката, като сами влязат в ролята на учени.



Разработена в съдействие с екип от учени, физици, геолози и астрономи, изложбата съчетава научно знание и свежи провокации. Така посетителите освен се забавляват с атрактивните интерактивни машини, само че и се срещат с теорията на точните науки като математика, физика, биология, музика и феномени като слънчевата сила и естествените катаклизми по елементарен и наличен метод. Ето за какво експозицията е изключително подобаваща за деца и възпитаници.



Разположена на близо 1000 кв.м повърхност, " Изживей науката " води на странствуване в света на естествените явления, ще покаже на посетителите какъв брой бързо реагират човешките мозъци, ще ги запознае с това по какъв начин да накарат музикален инструмент да зазвучи без струни, по какъв начин да взаимодействат с електрическа светлина единствено с придвижвания на ръцете и по какъв начин сами да основат електричество. По-смелите ще могат да провокират своето равновесие, да изпитат своята памет, да преживеят симулация на земетресение, да бъдат за малко невидими като в приказките...

Билетите са по 10 лева за хора сред 3 и 17 години, 12 лева за възрастни. Входът е безвъзмезден за деца от 0 до 2 години.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР