След излизането си от ЕС Великобритания няма да участва в

...
След излизането си от ЕС Великобритания няма да участва в
Коментари Харесай

Лондон занапред няма да зачита европейската заповед за арест

След излизането си от Европейски Съюз Англия няма да взе участие в европейската скица за изгонване по бърза процедура на упрекнати в закононарушения лица, разгласи през днешния ден английското държавно управление в своя мандат за договарянията за двустранните връзки с блока, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Т.нар. европейска заповед за арест, въведена през 2004 година, размени продължителните процедури за екстрадиция сред страните от Европейски Съюз. Тя значи, че заповед, издадена от правосъдните органи на една страна от Европейски Съюз, за арест на разположение и предаването му на прокуратурата, е годна за цялата територия на съюза.

" Обединеното кралство не се стреми към присъединяване в европейската заповед за арест като част от бъдещите връзки. Вместо това съглашението би трябвало да обезпечава задължения за екстрадиция по бърза процедура ", се споделя в текстът на мандата, оповестен през днешния ден.От основаването на схемата европейска заповед за арест Англия се е възползвала от нея няколко хиляди пъти. Един от случаите бе за изгонването на човек, опитал да извърши нахлуване в Лондон през 2005 година, след което избягал в Италия, означи Ройтерс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР