След излизането на римейка на Малката русалка на Дисни, популярността

...
След излизането на римейка на Малката русалка на Дисни, популярността
Коментари Харесай

Скъпа опашка и почасово заплащане: Истинска русалка говори за работата си ВИДЕО

След излизането на римейка на " Малката нимфа " на Дисни, известността на всичко, обвързвано с митичните сирени, набъбна многократно. А 28-годишната Фелисия Флахърти, една от професионалните русалки, която играе ролята в увеселителни паркове и взе участие в рекламни акции, приказва за работата си.  

Фелисия от Тампа, Флорида, е нимфа от четири години. Според нея това е страхотна работа и е сигурна, че всеки може да се оправи.
 Фелисия Флахърти, нимфа, произведение на нимфа Фелисия Флаърти като русалка Снимка: Instagram feliciawithfins
Момичето печели по 300 $ на час, пише Daily Star. Преди да стане нимфа, тя е работила като модел и актриса, а също по този начин е била лице на огромна верига фризьорски салони в Съединени американски щати.

Фелисия не употребява никакво особено съоръжение с изключение на огромна силиконова конска опашка, която коства над 3000 $. Като дете тя взе участие в учебната стратегия по плуване и когато пораснала, се научила да задържа дъха си за три минути. Фелисия работела като избавител и учела деца на плуване.
 Фелисия Флахърти, нимфа, произведение на нимфа Фелисия Флахърти и една от нейните опашки на русалка Снимка: Instagram feliciawithfins
През 2018 година тя стана сертифициран водолаз и фрийдайвър, а през юли 2018 година взе участие в подводна реклама на компания за матраци. Тя даже се спусна на 27 метра до потопен транспортен съд за фотосесия.

„ Удивлението, страхопочитанието и вдъхновението, които споделям посредством осъществяването си като нимфа или до момента в който фотографирам под вода, не наподобяват на нищо друго, което съм изпитвала. Когато просто плавам, имам възприятието, че нещо липсва, като че ли не се движа на никое място. Всеки може да бъде нимфа, който и да е той. Опашката ми е втората ми кожа “, призна Фелисия.
 Фелисия Флахърти, нимфа, произведение на нимфа Фелисия Флаърти като русалка Снимка: Instagram feliciawithfins
Тя е част от възходяща общественост от русалки, които са или експерти, или просто го вършат, с цел да се социализират и да станат дейни.

Фелисия призна, че " бизнесът с русалки " процъфтява, изключително откакто излезе римейкът на " Малката нимфа " на Дисни. И най-ефектният й трик, който оставя публиката във екстаз: „ целувки с балончета “.
   View this post on Instagram   

„ Обичам да бъда професионална нимфа поради насладата, която нося на другите “, сподели тя. По думите й децата са изцяло възхитени и изпращат целувки в отговор.
   View this post on Instagram   

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР