След изключително висок интерес към кастинга на риалити формата „Женени

...
След изключително висок интерес към кастинга на риалити формата „Женени
Коментари Харесай

Три двойки влизат в новия сезон на Женени от пръв поглед

След извънредно висок интерес към кастинга на риалити формата „ Женени от пръв взор “, вторият сезон на предаването се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и ефирен опит наблюдава живота на три двойки, събрани от професионални специалисти на правилото на matchmaking.

Напълно разнообразни и доста атрактивни са новите участници в революционния документален опит. Сред тях има хора с разнообразни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предходна връзка. Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са съумели да открият съвършения сътрудник, се впускат в предизвикването на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият същинската си половинка. Те са подготвени да поверят ориста си в ръцете на специалистите, които да намерят идеалния претендент за тях измежду стотици кандидати.

Сред искащите да се включат за присъединяване във формата се отличават забавни и ексцентрични персони като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, вълшебник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, подражател на звезди, психолог. Най-голям интерес за кастингите за „ Женени от пръв взор “ са показали инженери и ИТ експерти, по-голям е броят са искащите дами, като измежду тях има и такива на 18-19 години. Немалка част от кандидат-булките са с деца от предходни връзки.

Не пропускайте да наблюдавате новите истории на смелите модерни романтици във втория сезон на „ Женени от пръв взор “ всеки вторник и сряда от 22.00 часа от 26 февруари единствено по NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР