След изключителния успех на първите два турнира от веригата Grand

...
След изключителния успех на първите два турнира от веригата Grand
Коментари Харесай

Джон Кавана ще седи в ъгъла на Георги Валентинов на Grand Fight Arena в Стара Загора

След изключителния триумф на първите два шампионата от веригата Grand Fight Arena, в София, уредниците, взеха решение следващото трето издание да се състои в град Стара Загора

Бойната вечер ще се организира на 05 Октомври 2019 година в спортна зала дискови запаметяващи устройства в град Стара Загора, с начален час 20:00ч . Събитието съответствува с патронния празник на града и се организира под патронажа на Община Стара Загора.


Организаторите на надпреварата – спортният тандем Георги Валентинов и Даниел Илиев дават обещание зрелищни борби и страхотна игра. Срещите ще се проведат в клетка, по разпоредбите на Кик бокс и ММА. По традиция, с изключение на като уредници, двамата класови бойци, ще бъдат и участници в събитието и ще се изправят против извънредно мощни противници. Наред с тях на спортния подиум ще забележим и някои от най-силните и титуловани имена в бойната карта на България. Мариян Димитров, Симеон Наковски, Денислав Сурчев, Севдалин Славов, Валентин Бенишев са единствено част от имената на нашите топ спортисти, които ще излязат на Арената.

Георги Валентинов, който е родом от Стара Загора, приема това издание на шампионата от веригата прекомерно персонално и дава обещание мощен военен театър. Това лято Валентинов организира подготвителен лагер в Ирландия, в залата, в която се готви и огромния Конър Макгрегър, дружно с неговия треньор Джон Кавана. И точно Джон Кавана ще застане в ъгъла на нашия войник.

Даниел Илиев също записва поредна доста мощна година, освен в България, само че и в KGP, в Манчестър, където сполучливо отбрани европейската си купа, изправяйки се против един от най-силните кикбоксьори на Острова и международен първенец - Кевин Уорд.

Очаква се да станем очевидци на доста екшън, наложителен „ феар плей “ и шоу което ще взриви страстите и ще прикове вниманието на публиката!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР